Legendarisk dine-to-club restaurang med känsla

Matkonster från medelhavet i en miljö där restaurang möter klubb

Tillsammans med kunden har successivt en lösning för matsal, barmiljö, uteservering och nattklubb vuxit fram. I en av Stockholms mest dynamiska restaurangmiljöer serveras maträtter från hela världen i en smakrik blandning. Musikvalet är brett och genomtänkt och det är mer regel än undantag att det står en intressant DJ i baren och lyfter stämningen till nya nivåer.

På det intilliggande torget har den akustiska utmaningen varit stor eftersom den öppna arkitekturen och intilliggande butiker erfordrat högtalare med exceptionell spridningskontroll men ändå med högsta krav på ljudkvalitet.

Lösningen som vi har valt att installera kommer från 4 st högtalare ur LT-serien från Bose Professional som tillsammans med RoomMatch Subwoofer och RMU208 utilityhögtalare ramar in ytan på ett effektfullt sätt.

Är du nyfiken på våra restaurang-projekt, eller vill du ha hjälp med någon annan ljud/bild-installation? Hör av dig till oss idag för ett förutsättningslöst första samtal! Vi har lång erfarenhet av projekt åt både företag och privatpersoner, och älskar att göra våra kunders ideer till verklighet!

text
helbild

Hör av dig nu för en kostnadsfri projektbeskrivning