Installation bild

bild

bild

TV & film som det borde vara

Dagens tunna och designade skärmar har blivit en del av inredningen och vi använder dem till så mycket mer än att bara se på TV och film.Vi använder många olika medier vilket gör att det blir många enheter under tv:n, många fjärrkontroller och svårt att hantera.

Med rätt infrastruktur kan vi erbjuda en lösning där du slipper att ha alla enheter lokalt vid varje TV-plats. Genom att placera Blu-ray, sattelit, dator, TV-spel, server etc i en ”central” kan vi med en kabel distribuera ut alla bildkällor till samtliga TV-platser oberoende av varandra. Vi får då en hel rad av praktiska och kostnadseffektiva funktioner. I stället för att ha en satelitmottagare till varje TV i huset sätter vi en mottagare för varje familjemedlem. Alla får då sitt eget bibliotek med inspelade program som går att se överallt oberoende av varandra. T.ex. kan du spela in i ett program i vardagsrummet och se det i sovrummet, eller pausa en livesändning i köket och fortsätt titta i matsalen med en knapptryckning.


Med en underhållningsserver kan du lagra alla dina CD-skivor, DVD och Blu-ray med exakt samma kvalité. Full information om artist, genre, titel, regissör, skådespelare finns automatiskt i systemet vilket gör det väldigt enkelt att söka och filtrera i sin samling. Eftersom servern blir åtkomlig på alla TV-platser kan vi se olika filmer samtidigt oberoende av varandra, givetvis kan du även här pausa filmen i ett rum och återuppta den i ett annat, allt med en knapptryckning.


Bygger man en centraliserad bildlösning finns det i stort sett inga begränsningar för vilka källor man kan koppla in, samtliga blir åtkomliga på alla TV-platser.

Kontakta oss så berättar vi mer!