Pelikan

Ljudsättning på en av Stockholms mest anrika rstauranger

Historisk krog med himmelsk husmanskost

I etthundratio år har det drivits restaurang i de vackra jugendinspirerade lokalerna på Blekingegatan 40. Men husmanskostens himmel har äldre anor än så. Krognamnet skickar historiska trådar ner i 1800-talet, 1700-talet och ända till 1600-talet.

Under sommaren 2016 har lokaliteterna genomgått en smakfull renovering och vi på Hages är stolta över att vi fick förtroendet att ta oss an ljudsättningen. Efter en noggrann projektering i tätt samråd med kund och byggledare valdes ett komplett range av produkter från Bose Professional, med den nya hornladdade utilityhögtalaren RMU206 integrerad i inredningen och 12” subwoofers helt inbyggda i snickerierna.

När det gäller traditionstyngda lokaler och etablerade restauranger så är valet av produkter i ett ljudprojekt extra viktigt - ljudet ska ofta ge rätt ljudbild, men inte bli för framträngande i utseende eller ton. Miljön måste ligga till grund för projektets riktning, och här finns det inget som slår erfarenhet av många projekt under många år. Vi på Hages kan vår sak

Resultatet är ett fylligt förgrundsljud med hög precision som kan förvandla en vardag till fest. För dig som vill uppleva genuin svensk matkonst med innovativ touch och dessutom njuta till en fyllig och välbalanserad ljudbild rekommenderar vi varmt nya Restaurang Pelikan på Blekingegatan.


Är du nyfiken på våra restaurang-projekt, eller vill du ha hjälp med någon annan ljud/bild-installation? Hör av dig till oss idag för ett förutsättningslöst första samtal! Vi har lång erfarenhet av projekt åt både företag och privatpersoner, och älskar att göra våra kunders ideer till verklighet!

text
logo

superwide bild

superwide bild

Hör av dig nu för en kostnadsfri projektbeskrivning