Tjänster

Vad vi gör

På Hages kan ett projekt starta på många olika sätt men det är alltid du som kund och dina önskemål som ligger till grund och är viktigast för oss. Vi kan vara med i allt från skapandeprocessen och projektledning till installation, programmering och givetvis support. För mer information om hur vi jobbar läs här.

Vi är mycket stolta över vår höga servicenivå som vi, tack vare våra kompetenta projektledare, montörer och installatörer tillhandahåller våra kunder. Läs mer om våra referensprojekt här.

Utöver våra egna anställda montörer anlitar vi även, med omsorg utvalda underleverantörer som delar våra värdegrunder - Kvalitet, Känsla, Ansvar.

Antenn och parabol

Antenn och parabol

Våra antenntekniker monterar antenner och paraboler, men installerar även större antennät till föreningar och företag. Abonnemang administrerar vi i våra butiker, där vi även hjälper våra kunder till beslut om vilket abonnemang som är bäst anpassat.

Nätverksinstallationer

Nätverksinstallationer

Våra installatörer är även väl utbildade och uppdaterade inom nätverksteknik och genomför dagligen nätverksinstallationer av varierande storlek och omfattning.

Vi arbetar endast med de mest stabila och pålitliga nätverksprodukterna så att du som kund har möjlighet att uppleva ett stabilt och felfritt nätverk både hemma och på arbetet.

Professionell installation

Professionell installation

Vi har stor erfarenhet av professionell A/V-installation och projekterar och installerar system för hotell, arenor, butiker, sportbarer och dansklubbar. Vi arbetar tätt med våra leverantörer, och både säljer och programmerar bildskärmar, högtalare och avancerade styrsystem. Bland våra mångtaliga leverantörer syns Bose, Control4, Nuvo, Cloud m.fl.

RIT-avdrag

RIT-avdrag

Nu kan du utnyttja RIT-avdraget även när det gäller datorer, smart-TV, telefoner och kringutrustning. Det gäller även enklare rådgivning i samband med igångsättning och drift samt installation av mjukvara. Avdraget gäller för arbete som görs i ditt hem och du kan få avdrag upp mot 50% av arbetskostnaden. Maxtaket per år ligger på 75 000:- Läs mer här.

Vill du veta mer?