Vapiano

Customiserad ljudsättning för dynamisk matkedja

Vapiano – Italienska läckerheter i stor skala.

Vi på Hages har fått förtroendet att ljudsätta samtliga av Vapianos Sverigeetableringar. Genom ett tätt samarbete med kund, arkitekt och byggplanering har vi hittat de ljudlösningar som bäst passar för de olika lokaliteterna och dess unika förutsättningar.

I Sverige finns idag 7 restauranger utspridda i Malmö, Göteborg och på olika platser i Stockholm bland annat i Mall of Scandinavia där bland annat speciallackerade allväderhögtalare använts för uteserveringen mot Friends Arena.

Tillsammans med Soundtrack Your Brand har vi installerat zonspelare för strömmad musik där kunden på ett enkelt sätt kan administrera sitt musikflöde och skapa ett eget soundtrack för veckans alla tidpunkter och skräddarsy stämningen i de olika restaurangerna.

Är du nyfiken på våra restaurangprojekt, eller vill du ha hjälp med någon annan ljud/bild-installation? Hör av dig till oss idag för ett förutsättningslöst första samtal! Vi har lång erfarenhet av projekt åt både företag och privatpersoner, och älskar att göra våra kunders ideer till verklighet!

text
fullbild

Vapiano Gamla Stan

När den gamla legenadriska munkbrohallen äntligen skulle få återuppstå som etablissemang i Gamla Stan, kunde väl inte valet av restaurang vara mer passande än Vapianos andra etablering i Stockholm. Vi på Hages är stolta över att ha fått leverera ett zonanpassat ljudsystem från Bose och Cloud huvudskligen med Freespace 3 som högtalarsystem.

Vapiano Gamla Stan
Vapiano Kungsbron

Vapiano Kungsbron

Vapianofamiljens tredje restaurang i Stockholm ligger på Kungsbron där återigen ett ljudsystem från Bose med Freespace som huvudsaklig spridare använts. Styrning och förstärkning kommer från Cloud.

Ta en middag på Vapiano redan ikväll och få en känsla för vad bra ljud kan göra i en restaurangmiljö! Vi rekommenderar en risotto och ett glas rött.

bild

Hör av dig nu för en kostnadsfri projektbeskrivning