Nobis Hotel Palma

Hotel Extraordinaire i hjärtat av Palma

Lyx & elegans med tusenåriga anor

I ett gammalt kloster med anor från 900-talet, som även fungerat som Moske inryms numera inte bara ett av Mallorcas utan kanske hela Europas läckraste boutique-hotell med omisskänlig fingertoppskänsla när det gäller inredning atmosfär och inte minst ljudsättning. Vi på Hages är stolta över att ha levererat en totallösning för ljudsöttning över hela hotellet, innefattande, barer, restauranger och ett par riktigt smakfulla solterrasser.  

Lyx & elegans med tusenåriga anor

Mirai Bar - fine tuning och coctails

På Nobis Hotell ligger Palmas just nu hetaste bar - MIRAI - med ett sofistikerat utryck där uråldriga stenväggar inramar en modern och bekväm inredning med intressant ljussättning och - inte minst - en ljudsättning i framkant. Med aktiva närfältsmonitorer och en processorstyrd-Subwoofer från finska Genelec, njuter gästerna av djup tonal balans, knivskarp precision och en raktigenom härlig ljudupplevelse - vid sidan av husets redan uppmärksammade signaturdrinkar.   

Mirai Bar - fine tuning och coctails

Kraftfullt zonbaserat ljudsystem med Dante-kommunikation

Ljudsystemet på Nobis Palma innefattar ett 20-tal olika ljudzoner som gruppstyrs för maximal användarvänlighet. Styrsystemet som används är Bose Controlspace som kombinerar kraftfullhet, driftsäkerhet och en array av olika digitala ljudkontrollparametrar.  På hoetllet finns ett antal helt öppna ytor där himlen utgör taket och där såkedes krav på IP-klassning är nödvändig. Detta löses med en mixa produkter från Bose professionella högtalarserie DesignMax - där design kombinerats med höga prestanda, intelligenta monteringslösningar och ugnslackerade detaljer för att maximalt kunna smälta in i den vackra och känsliga omgivningen.

Kraftfullt zonbaserat ljudsystem med Dante-kommunikation

Ett månfacetterat ljudsystem

På Nobis finns mängder av bekvämligheter och ytor som anstår ett 5-stjärnigt hotell. Bland annat en solterrass med högsta bekvämlighet - mitt i centrala Palma, ett gym, ett SPA och en Rooftop-bar för soldyrkaren som även bjuder in till härligt häng lite senare på kvällen - med utsikt rakt över katedralen i Palma. . Över alla ytor är ljudsystemet ständigt närvarande och med noggrannt utvalda spellistor ligger musiken som en lugnande hand över gästerna när de förflyttar sig runt i hotellet.

Ett månfacetterat ljudsystem

NOI Restaurant

 NOI Restaurant

Elegant och levande mötesplats för kulinariska upplevelser

Nobis Hotels signaturrestaurang NOI är en levande mötesplats för både lokalbefolkningen och hotellets gäster. Med kulinarisk inspiration från det bästa av det europeiska köket erbjuder NOI Palma en matupplevelse med medelhavsprägel.  Chefskocken Xema Álvarez,  presenterar säsongsbetonade rätter från trädgården, från havet och från det spanska landet, alltid med en fokus på det lokala ursprunget. 

I NOI har vi installerat ett helt dolt ljudsystem som ändå levererar ett härligt djupt ljud med ordentliga resyurser ifall att stämningen blir extra hög.


Öppna i Google Översät

Här är några av produkterna vi använt på Nobis Palma