Ljudsättning och mötesteknik i unik skärgårdsmiljö

Moderna möten i genuin skärgårdsmiljö

Vi på hages har under flera år haft uppdraget att modernisera och uppdatera både ljudmiljöer och mötestekniken på Vår Gård och idag är standarden mycket hög och för den som letar efter en mötesplats där teknik, mat och lokaliteter harmoniserar är Vår Gård ett självklart alternativ.


Mötesyta Trean

På vinden, ovanför de övriga konferensfaciliteterna, har teamet bakom Vår Gård skapat ett unikt mötesrum där stora ytor, cutting edge teknik och flexibilitet står i fokus. Här har vi på Hages fått förtroendet att installlera en intuitiv bildväxel med Network HD och 4 st 75" professionella bildskärmar som kan höjas och sänkas mot väggen, synkroniserat eller individuellt för att anpassa rummet efter önskad användning. Allting inbäddat med ett styrsystem från Neets och ett ljudsystem med linjehögtalare från Bose Professional.

Mötesyta Trean

Möteslokal Isaac

I den största möteslokalen på Vår Gård, Isaac Grunewaldsalen, har vi installerat ett komplett ljud- bild- och styrsystem med trippla projektorer för mer dynamiska presentationer.

Möteslokal Isaac

Möteslokal Marc

Möteslokal Marc

Möteslokalen Marc är en mer traditionell lokal med frontkastande projektor, styrsystem och dolda högtalare.

Bageri och Vincafé

Alldeles vid entrén till Vår Gård har vi renoverat ljudsystemet till att nu anpassats till den härliga atmosfären kring bagerietoch vincafeét som huserar där.

Bageri och Vincafé

Villa Skärtofta

Villa Skärtofta

Med anor från 1800-talet tornar det vackra Villa Skärtofta upp sig invid Vår Gård och Baggensfjärden. Lokalerna inrymmer ett flertal exklusivt inredda mötesrum, matsalar och numera även Tant Grön - en Coctailbar av högsta klass med flera terrasser ut mot Baggensfjärden.

En zonbaserat system där individuell ljudsättning och källval sköts enkelt med en bärbar "device" men ändå med driftsäkerhet som ett kablat system.

I en känslig miljö rent utseendemässigt har vi på Hages fått förtroendet att skapa en A/V miljö i toppklass, utan att inverka nämnvärt på den unika inredningen. För detta projekt har vi valt att speciallackera högtalare, fästen och TV-skärmar från Genelec, Anthony Gallo och Samsung. För ljudmatriseringen har vi valt en ESP från Bose professional .

Skärtoftfa bilder
Skärtofta bilder 2