Rätt bild på rätt ställe

installationbild

installationbild

Rätt bild i alla miljöer

Dagens tunna och designade skärmar har blivit en del av inredningen och vi använder dem till så mycket mer än att bara se på TV och film. Med rätt planering och infrastruktur kan vi erbjuda en flexibel lösning där du alltid är ett klick ifrån det du behöver. Och med det senaste inom både teknik och design så ser vi till att det smälter in i din befintliga miljö.

Rätt bild i alla miljöer

Skräddarsydda lösningar för hemmamiljö

Söker du "det där lilla extra" för ditt vardagsrum och vill att din TV-lösning skall sticka ut ur mängden - välkommen till oss. Bland våra tjänster ingår bland annat att specialanpassa produkter efter dina önskemål och mått.

Skräddarsydda lösningar för hemmamiljö

Bildlösningar för professionell miljö

För näringsidkare kan bild kan även vara en av de viktigaste informations- och marknadsföringskanalerna. Vi på Hages har mångårig erfarenhet av olika signagelösningar och skärmkoncept som vi skräddarsyr för våra kunder.

Bildlösningar för professionell miljö

Skräddarsydd Videokonferenslösning

Ett exempel på skräddarsydd lösning är denna "videokonferenskiosk" som vi tillverkat för ett företag i Stockholm. På en minimal yta samsas en professionall 43" skärm i stående utförande. I kabinettet har sedan en mikrokamera, högtalare, en mikrofon och en konferensprocessor byggts in. Mikrofon- och ljudvolym sköts sedan av "old school" volymkontroller i mässing från Buster & Punch.


Skräddarsydd Videokonferenslösning

Express yourself

För en restaurang i Stockholm har vi skapat en helt skräddarsydd karaokestation där gästerna från en station på väggen inne i en WC både kan välja valfri musik och även framföra sitt karaokeuppträdande. Hela kabinettet är väggmonterat, helt klätt i bronserad mässing och innehåller trots sina minimala yttermått både en IPAD Pro 12,9" för karaoketexter, en reguljär Ipad 9,7" för karaokemanövrering, förstärkare, högtalare och en "elvis-style" mikrofon. Express yourself!

Express yourself

Storslagen backdrop för butiksmiljö

För dig som vill gå "all in" när du vill presentera ditt budskap, exempelvis i din butik eller restaurang, kan vi erbjuda kompletta skärmlösningar och videoväggar, som i detta fall när 6 stående 65" Full-HD-skärmar tillsmmans bildar en canvas med 6480x1920 pixels upplösning.

Storslagen backdrop för butiksmiljö