Teknisk integration - det smarta hemmet

Förenkla din tekniska vardag

Upplever du att din teknik spretar och till slut kan vara svår att manövrera? Att fjärrkontrollerna breder ut sig över bordet och du till slut tappar kontrollen vilken som gör vad?

Lugn - då kanske kan vara dags för ett intelligent styrsystem? I våra styrsystem kan du integrera det mesta av husets teknik till ett enda lättöverskådligt gränssnitt som du dessutom kan utforma efter dina önskemål.

Belysning, ljud, bild, larm, övervakning, mörkläggning, värme, kyla och ventilation - vi hjälper dig att knyta samman alla väsentliga funktioner till en kontroll, som du antingen kan bära med dig eller har fast installerad i en överskådlig väggpanel.

Förenkla din tekniska vardag

Hur vill du manövrera ditt system?

Oavsett om du vill ha hela husets funktioner i din smartphone, surfplatta eller via en dedikerad styrpanel kan vi skräddarsy din funktion som du vill ha den. För mindre system där ljud, bild och kanske några enstaka belysningspunkter skall integreras är oftast en knappsats från Control4 vara det bästa valet.

Hur vill du manövrera ditt system?
manöver pt 2

Om det istället handlar om mer komplexa integrations kanske en kombination av touchpaneler för exempelvis ljud - och bild och renodlade ljusstyrningspaneler kan vara ett bättre val.