Skräddarsy ditt ljud

Installation ljud

Överallt där ljud är viktigt

Oavsett om du är en livsnjutare med högsta krav på lyssningskvalitet eller bara vill ha ett lättanvänt och tillgängligt ljudsystem har det aldrig varit lättare att få ett integrerat och lättmanövrerat ljudsystem som fyller hel hemmet.

Hur får man då ett ljud som blir tillgänglig där du vill utan att det blir komplicerat att använda? Och hur får man sitt ljudsystem att smälta in i inredningen och inte göra för stor visuellt intryck i rummet - utan att kompromissa på ljudkvaliteten?

När du kontaktar oss inför ditt projekt planerar vi in ett väl genomtänkt ljudsystem redan i ett tidigt stadie med följden att du får ljud precis där du vill utan att det stör den övriga interiören.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Överallt där ljud är viktigt

Ljud för offentlig miljö

Överallt där ljud är viktigt - för dig och din verksamhet. det kan röra sig om bakgrundsljud i hotellfoajen eller lunchrummet på kontoret, till front end konsertljud på jazzklubben eller till och med bistrovagnen på Sveriges modernaste tåg - överallt där ljud är viktigt kan vi hjälpa till.

Vi på Hages är marknadsledande inom ljudsättning för café- och restauranger i Storstockholm, men vi verkar även över större delar av Sverige och inom i stort sett alla miljöer.

Ljud för offentlig miljö

Barer och restauranger

En väl utförd ljudsättning av bar - och restaurangmiljö med hög kvalitet och välbalanserad ljudbild bidrar i stor utsträckning till att gästernas totalintryck förbättras och att man stannar längre. För många restaurangerer och barer är idag det musikaliska konceptet nästan lika viktigt som mat och dryck och bidrar starkt till att sätta restaurangens identitet.

Barer och restauranger
bar medley

Rörligt ljud

Under åren har vi på Hages även haft nöjet och äran att få leverera komplett ljuddesign till både båt - och tågindustrin, bland annat till helt nya X2000 vagnen som ser dagens ljus nu under 2021.

Rörligt ljud

Skräddarsydda lösningar

Vågar du sticka ut? Om du inte nöjer dig med "out-of-the-box"-lösningar har vi något för dig. I många av våra projekt lackeras högtalare för att nästintill helt smälta in i bakomvarande vägg- eller takkulörer. Och tycker du inte att originalgallren till högtalaren inte är stilsäkra nog - hjälper vi dig med helt customiserade galler för ett ännu mer skräddarsytt intryck.

Skräddarsydda lösningar