Möten i genuin skärgårdsmiljö

Vi på hages har under flera år haft uppdraget att modernisera och uppdatera både ljudmiljöer och mötestekniken på Vår Gård och idag är standarden mycket hög och för den som letar efter en mötesplats där teknik, mat och lokaliteter harmoniserar är Vår Gård ett självklart alternativ.


Mötesyta "trean"

På vinden, ovanför de övriga konferensfaciliteterna, har teamet bakom Vår Gård skapat ett unikt mötesrum där stora ytor, cutting edge teknik och flexibilitet står i fokus. Här har vi på hages få¨tr förtroendet att installlera en intuitiv bildväxel med NetworkHD och 4 st 75" professionella bildskärmar som kan höjas och sänkas mot väggen, synkroniserat eller individuellt för att anpassa rummet efter önskad användning

bild_trean.jpg

Möteslokal Isaac

I den största möteslokalen på Vår Gård, Isaac Grunewaldsalen, har vi installerat ett komplett ljud- bild- och styrsystem med trippla projektorer för mer dynamiska presentationer.

isaac.jpg

Möteslokal Marc

moteslokal_marc.jpg

Möteslokalen Marc är en mer traditionell lokal med frontkastande projektor, styrsystem och dolda högtalare.

Bageri och Vincafé

Alldeles vid entrén till Vår Gård har vi renoverat ljudsystemet till att nu anpassats till den härliga atmosfären kring bagerietoch vincafeét som huserar där.

bageri_och_vincafe_.jpg