Se Sol Jönköping

Modern arbetsplats i maxiformat

Maxiinstallation i multiformatsbyggnad

Maxiinstallation i multiformatsbyggnad

The Park är namnet på SeSols fantastiska huvudkontor där totalt 26,000 kvadratmeter arbetsplats förutom kontor och lager inrymmer multifunktionsytor för trivselskapande aktiviteter. 

Med Padel, pingis, biljard och inte minst simulatorer är denna yta en central plats för alla medarbetare vid raster, arbetet och även på helger. I ytan inryms även en 8 kvm LED-skärm för Bio, en fullstorleks gymnastiksal, en restaurang, en bar och andra trivselytor.

Vi på HAGES fick i uppdrag att ge hela The Park en prägel av kombinerad restaurang, "klubb" och happeningyta men även att ge de 6000 kvm kontorsyta en härlig ljudsttning i sina tre våningsplan.  Ytorna är ljudsatta med ett flerzons, tidsstyrt och modulbaserat ljudsystem med full Dante-integration  

Flerzons specialljudsättning

För att klara av uppgiften valde vi en Dante.bestyckad ljudprocesor från Bose Professional som integrerar alla zoner i ett enkelt och överskådligt gränssnitt, ett antal mastercontrol-paneler och Dante-bestyckade PowerMatch digitala slutsteg.  

Som högtalare valde vi en kombination av högtalare ur Bose DesignMax- och ArenaMatch serie. DesignMax för allmänytor, korridorer, restaurang och WC-ytor, medan de mer krvanmde ytorna inne i parken ljudsattes med hornbaserade produkter ur ArenaMatch-serien, kombinerat med professionella subwoofers i 12" och 15" bestyckning.  

Flerzons specialljudsättning

Kombinerad mötes och utbildningslokal

Tempot på SeSol är högt och nyanställningar, onboarding och personalutbildning står högt på agendan. Vi fick uppdragget att designa en möteslokal som även skall fungera sm en flexibel undervisningslokal med 2 st rörliga 98" skärmar med 8 st flexibla möjliga positioner,fullt Teams-certifierat mötesrum med riktigt bra bild och ljudkvalitet.  Vi på HAGES löste uppgiften med ett QSYS-system från QSC där en kombination av 4K PZT kameror, 98" skärmar från Samsung och IP styrd inspelning står på funktionslistan. Ljudsättning via Bose MA12 professionella linjehögtalare och trådlösa mikrofoner från Shure.